F. O. R. Å. S. I. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. i. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. 1. c. 3. -. 4. ½. 2. (. u. b. B. e L
Bagte kartofler. Frikadeller. Bagte kartofler. Frikadeller. 2) Form små frikadeller med en spiseske og din håndflade. 3) Steg alle de små frikadeller til de ikke længere er bløde i midten. 1) Kog kartoflerne i en gryde indtil de falder af gaflen. 3) Skær et delvist dybt kryds i kartoflerne, og åben krydset ved at trykke på de sider, der ikke er skåret i. 5) Bag kartoflerne i forvarmet ovn på 200 g varmluft indtil de er gyldne og osten er smeltet. 6) Tag kartoflerne ud og hæld cremefraishen over. 10 kartofler
D. e. t. l. y. d. r. m. å. s. k. æ. i. g. ,. n. a. u. p. o. I. f. v. h. j. P. V. T. ). b. F. (. 2. -. 3. 5. ø. ½. 4. 1. S. R. L. N. O. . A. C. c. M. ) l
Server de varme fiskefrikadeller med aspargeskartofler, persillesovs og sprød agurkesalat. Kog de skrubbede aspargeskartofler i rigeligt og saltet vand
Må dog indrømme, at det er meget længe siden jeg har fået deller med sovs og kartofler – i stedet elsker jeg at få en god frikadellemad på et godt stykke rugbrød eller sammen med en gang bagte rodfrugter
Server med fx kold kartoffelsalat eller kogte kartofler og grønt. For at gøre min frikadeller lidt sundere, tilsætter jeg revne gulerødder, for at få noget mere grønt i dem, og så kommer der også havregryn i, så de også indeholder fuldkorn
kartofler. Til gengæld er der heller ikke noget jeg elsker mere end en rigtig god hjemmelavet kartoffelsalat og så især når der serveres en omgang hjemmelavet frikadeller til
Jeg serverede dem med sprød spinatsalat, dampede asparges og nye kartofler. Seneste skud på stammen er disse frikadeller, som er lavet med halvt kød og halvt bønner
Frikadeller med kogte kartofler og brun sauce er en klassisk mormor-ret og kan godt blive lidt kedelig i længden - så det blev frikadellerne, der stod for skud for lidt fornyelse i dag