I dag er tåen noget blå. Herunder får du opskriften på den lækre skinkeculotte og tilbehøret. Dog er brun sovs og kartofler noget, der særligt hører til i de koldere sæsoner, da maden kan ligge lidt tungt i maven, men sådan behøver det ikke være
Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
) Nå, men I skal have opskriften på den herlige hovedret, som egentlig kun blev bestemt ud fra, at jeg aldrig selv har lavet and før, men rigtig gerne ville prøve det - og ja, så måtte mafiaen jo lige ligge smagsløg til
kartofler. lidt blå ost. går på svampejagt i skoven, kan man jo godt kaste sig over opskrifter med. Skræl de søde kartofler, skær dem i tern og kog dem ca
I denne opskrift blandes kartoflerne med rødløg og broccoli samt en god moden og blød rødkitost. Men jeg synes ofte, at kartofler i ovnen er meget lang tid om at blive møre i ovnen
Det gør de i en tærte som denne porretærte med bund af kartofler og et mellemlag af rygeost. Den blå skål er en antik risskål, som jeg for mange år siden købte i Vietnam, og den gamle procelænsske med det smukke blå mønster fandt jeg engang i en antikvitetsbutik i London