Opskriften fra min gamle “KarolinesKøkken”-kogebog og opskriften fra denne fantastiske blog. Hvis ikke du er så hjemmevant i bageafdelingen af køkkenet, kommer den længere forklaring her
Opskriften fra min gamle “KarolinesKøkken”-kogebog og opskriften fra denne fantastiske blog. Hvis ikke du er så hjemmevant i bageafdelingen af køkkenet, kommer den længere forklaring her
Jeg elsker banankage, og i sær den fra Karolineskøkken. Bland mel og bagepulver, og vend det forsigtigt i æggensnapsen, skiftevis med det smeltede smør
fik mulighed for at bidrage med en salatopskrift til den nyeste KarolinesKøkken-kogebog. Ærlig talt var min mor ganske bekymret for mig, da jeg flyttede hjemmefra, fordi jeg både var meget kræsen med hvad jeg spiste og overhovedet ikke var noget talent i køkkenet
Tør dem af i et rent viskestykke eller køkkenrulle. Sæt fadet i ovnen, til osten er gylden. krydderurter af valgfri art – tørrede krydderurter kan anvendes i nødstilfælde, men de friske er de bedste