Mærk med en kniv om porrerne er bløde og mørre, hvis de er det tages bagepapir og staniol af. Men er det ikke altid sådan når man laver noget med bacon
Jeg må ærligt indrømme, at jeg sjældent spiser frikadeller, karbonader eller lignede, selvom min kæreste måske ville sætte pris på, at det blev serveret noget oftere
Steg porrerne i olie ved middel varme til de er møre. Men igår forsøgte jeg mig med kartofler på en ny måde, og jeg synes faktisk at det blev ganske godt, selv om farvesammensætningen ikke er super fotogen
Server alle tre ting medkarbonader. Vi spiser ofte karbonader hos mig, fordi det er nemt og hurtigt. Rør æg, mælk, salt og peber med en gaffel og fordel over de revne kartofler
Bland den afkølede spelt og de grønne linser sammen med porre, mandler og æble. I det seneste nr. af Ativ Træning var der en opskrift på en spændende salat som vi bare måtte prøve