Karbonader med porrer opskrifter

Langtidsstegte porrer med bacon

Langtidsstegte porrer med bacon

Mærk med en kniv om porrerne er bløde og mørre, hvis de er det tages bagepapir og staniol af. Men er det ikke altid sådan når man laver noget med bacon
Mormor mad: Farserede porrer

Mormor mad: Farserede porrer

Jeg må ærligt indrømme, at jeg sjældent spiser frikadeller, karbonader eller lignede, selvom min kæreste måske ville sætte pris på, at det blev serveret noget oftere

Rødvinsbraiserede svinekæber

Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Er svinekæber det bedste kød på en gris
Koteletter i hollandaise-porresauce

Koteletter i hollandaise-porresauce

De skiveskårede rå porrer og stegte løg kommes i den simrende hollandaise sauce og koges med i et minuts tid
Rispilaf med ovnbagte rodfrugter

Rispilaf med ovnbagte rodfrugter

Du kan bruge gulerødder, pastinakker, rødbeder, porrer osv. Server med det samme, evt. 10 minutter med låg på

Klassisk hønsebouillon

gulerødder, løg, porrer, knoldselleri, persillerod osv. gulerødder, løg, porrer, knoldselleri, persillerod osv
Oksebøf med grøntsagsbearnaise

Oksebøf med grøntsagsbearnaise

Bearnaise sovsen kan også bruges til frikadeller, karbonader. Lillebror er vild med oksekød, der skal skæres med en grill kniv
Halve Bagte Kartofler med Fyld

Halve Bagte Kartofler med Fyld

Steg porrerne i olie ved middel varme til de er møre. Men igår forsøgte jeg mig med kartofler på en ny måde, og jeg synes faktisk at det blev ganske godt, selv om farvesammensætningen ikke er super fotogen
Aftenens tallerken

Aftenens tallerken

I aften fik vi karbonader - altså ikke den rigtige variant fra 'gamle dage' med mosede kartofler i farsen og paneret i rasp

Grove pirogger med oksekød og porrer

Kom fyldet på den ene halvdel, pensl kanten med æg og luk den anden halvdel hen over. Tryk kanten sammen med en gaffel og pensl piroggerne med æg

Perlespeltsalat med grønne linser

Bland den afkølede spelt og de grønne linser sammen med porre, mandler og æble. I det seneste nr. af Ativ Træning var der en opskrift på en spændende salat som vi bare måtte prøve