Efter kagen er kølet ned kan man smøre en generøst lag kondenseretmælke karamel ovenpå. Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Også kendt som karamel lavet af kondenseretmælk. Det er noget af det nemmeste (og dermed også farligste at lave), da du virkelig bare skal købe en dåse kondenseretmælk og lade den simre i en gryde med kogende vand i 3 timer. vi rørte faktisk de 3 karameller sammen for at smage, hvordan det smagte. 1 dåse kondenseretmælk. The post Dulce de leche / karamel af kondenseretmælk – i 3 varianter appeared first on Anna-Mad blog. 1 dåse kondenseretmælk
Hvad er kondenseretmælk egentlig. Med konklusionen om, at karamelliseret mælk er det samme, behøver man da heller ikke selv, at koge det i fire timer, hvis man ikke gider den slags
Smør, sukker, honning og kondenseretmælk kommes i en gryde og står og smelter på lav varme. Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller
Der findes forskellige måder at lave karameller på – jeg har valgt at lave dem med kondenseretmælk. Hjemmelavet karameller er lækre og slet ikke så svære at lave, som man måske lige umiddelbart forestiller sig
Kondenseretmælk, mælkechokolade, smør og passionsfrugtpulver, varmes op ved middelvarme og under konstant omrøring, til det får en tyk konsistens, man kan trække streger i
Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde. Ingredienser 250 g mørk chokolade 1,5 dl fløde & 1,5 dl sukker (eller 1ds kondenseretmælk). Kog fløde og sukker sammen i 20-30 minutter indtil det er kondenseretmælk. 1ds kondenseretmælk
1 dåse sødet kondenseretmælk (jeg bruger den fra Nestle). Dåsen med den kondenseretmælk kommes uåbnet ned og småkoge i en gryde med låg i 3 timer. Det er vigtigt, at dåsen hele tiden er helt dækket med småkogende vand i de 3 timer – både for at alt mælken bliver til karamel men også for at undgå dåsen eksploderer. 1 dåse sødet kondenseretmælk (jeg bruger den fra Nestle)
1 dåse sødet kondenseretmælk (jeg bruger den fra Nestle). Dåsen med den kondenseretmælk kommes uåbnet ned og småkoge i en gryde med låg i 4 timer. Det er vigtigt, at dåsen hele tiden er helt dækket med småkogende vand i de 4 timer – både for at alt mælken bliver til karamel, men også for at undgå dåsen eksploderer. 1 dåse sødet kondenseretmælk (jeg bruger den fra Nestle)