Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på. Opskriften har jeg fundet på bloggen Anne au Chokolat der i det hele taget har rigtig mange super lækre opskrifter
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Men at placere det oven på en ris a la mande, var ny - men bestemt lækkert. For at prøve noget andet end chokoladesovs, prøvede vi at lave vores egen karamelsovs til f
Når jeg først springer på Katrine’s macarons med salt karamel, er det meget svært at stoppe igen. Hun har haft meget at se til med nyt arbejde, flere gøremål og mange ordre på kager
I dag kom mine forældre til eftermiddagskage, og jeg brugte lang tid på at udtænke en opskrift. Jeg ville gerne lave noget hvor jeg kunne bruge de rabarber vi har i haven og en af de mange dåser kondenseret mælk jeg har i skabene
Du kan nu finde opskriften på denne lækre og sunde is, på min nye hjemmeside -. Denne hjemmeside vil stille og roligt blive overført til min nye, hvorpå denne blog, vil udgå
) og stil dernæst karamelmasssenpå køl, hvor den står indtil karamellen er stivnet. Hvis du ikke har kondenseret mælk på lager, så kan du købe det i din lokale føtex, hvor konfekten med garanti også er at finde
Den respons jeg fik fra jer, var så overvældende og varm – og jeg har læst hver eneste af jeres kommentarer flere gange – og de har hjulpet på mit humør og mine mange blandede følelser omkring den omvæltning min familie og jeg står over for
Hårde karameller med et touch af lakrids og salt. Lakridssmagen er ikke gennemtrængende, så du kan putte i efter behag – du kan også undlade lakrids og salt helt, så er det en almindelig god karamel
Når karamellem bliver gylden, skal den tages af med det samme, så den ikke brænder på. Er du også træt af den traditionelle kakao-glasur, som man altid ender med at komme på sine kager
På denne måde kan du tjekke, hvordan karamellen bliver, når den stivner. Start med at bringe sukker, honning og piskefløde i kog i en gryde og derefter koge det ved middelvarme – rør ofte så det ikke brænder på, og lad massen koge let hele tiden
Deres produkter er gode, når man er på farten og mangler energi, samt hvis man af andre grunde, er i energiunderskud - dog er jeg stadig mest til, at man får naturlige produkter, så jeg lavede min egen version - Her lavet med Bodylab's Whey crisp (proteinrige), naturlig hjemmalevt karamelpå bl
Imens bunden bager, kan du starte påkaramellen. Imens jeg {næsten endnu} slikker karamellen af mine fingre, sender jeg denne opskrift ud til alle jer med smag for chokolade og karamel, og ikke er bange for at få fedtet fingre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.