Duften af løg, bladselleri, grønne, tyrkiskesivri pebre, timian og laurbærblade, der bager under en lækker kamsteg, får køkkenet til at dufte og trækker alle til
, hvis det er en kamsteg. Stil stegen i den forvarmede ovn, og hæld vandet i bradepanden. Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det
Sådan laver du en god kamsteg. Jeg har i de sidste par uger bagt koldhævede boller hver dag. Det lyder umiddelbart som et stort arbejde, men det er det virkeligikke
Selve kamstegen skæres nu imindre stykker, og kødet drysses med en et godt lag groft salt, knust sort peber og knust koriander og ligges nu i en frysepose
Man kan bruge flere udskæringertil flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikkebliver tør
Skru ovnen op tilmaksimum (ca. En del af et smukt svin. Det rygtedes blandt børnenes venner, at vi skulle have flæskesteg lørdag aften, så der var trængsel omkringmiddagsbordet