Smør, olie og sukkere køres luftigt med spartlen, på hr. Eller piskes om man vil, med en håndmikser. Ellers et piskeris med gevaldige stor tålmodighed og armkræfter kan også gøre det
Jeg endte med at bage flere kager. Brug en kagerulle til at rulle dejen ud til en rektangel. Rør gær ud med salt og lunken plantemælk, tilsæt yoghurt og olie
Mens kagerne afkøler laves jordbærkompotten. God nybagt, men absolut også lækker dagen efter. Jeg reducerede i sukker og olie, for kagen indeholder bananer og ananas der er søde og iceing creme med florsukker
En let kage med en smag og konsistens a la brownie, men bagt uden smør eller æg, i stedet er brugt banan og koldpresset olie til at give en "fed" konsistens
fyldet, nemlig én, hvor fyldet er friskost og en anden medbagt ost (som i denne opskrift). Men honning eller sukker, frisk eller bagt ost… det handler om smag
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Dette røres sammen med gulerødderne. Farin og olie røres sammen. olie. Tænd ovnen på 185 grader. Æggene piskes i èt af gangen, herefter blandes de tøre ingredienser i
Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Endnu en omgang langtidshævede boller er blevet bagt. Dejen bruger jeg også til madbrød når vi griller,- her pensles de medolie og drysses med favorit krydderier og groft salt