Den er færdig, når væsken er opsuget og når det ligner en kagemed gylden overflade. Kom mandler, græskarkerner, æblemos, kokossukker og kokosolie i en skål
Min grød er endda blevet proppet med grøntsager, transformeret til kageog jeg har leget med forskellige smagsnuancer for at lave grøden ala “rødgrød med fløde“
Ikke nogetmed et lille drys kanel, et jordbær på toppen eller andre uhyrligheder. Pisk fløden til flødeskum lige inden servering, og pynt kagen/portionsanretningernemed det
nogle tsk æblemos (den fra Urtekram). For nogle uger siden, forsøgte jeg mig første gang med vafler. ), eller også skyldtes det småændringerne i ingredienserne
kanel. Der er altid noget, der skal fejres – hvis ikke en fødselsdag eller et jubilæum, så bare livet i sig selv – og der er dermed altid en god anledning til at lave lagkage
Propfyldt med sukker selvfølgelig, så ikke noget til mig. Tænd varmen på svag/medium temperatur. Først lavede jeg æblemos, så nøddeknas (som erstatning for rasp og makroner), piskede fløden til skum og så stablede jeg ellers kagen
æblemos. Start med at blande alle de tørre ingredienser og finthakkede valnødder i en skål. Kokosflødeskum kan også bruges andre steder, hvor du normalt ville bruge flødeskum eller bruges som frosting på cupcakes
Den er færdig, når væsken er opsuget og når det ligner en kagemed gylden overflade. Kom hasselnødder, solsikkekerner, æblemos, kokossukker og kokosolie i en skål
Den smager ikke besynderligt meget af gulerod, men nærmere af æble og svesker som den er sødet med. Kom hele massen i et ildfastfad beklædt med bagepapir
Man kan søde den og bruge den til gammeldags æblekage - altid et sikkert hit. Tilsæt æblemos, chili og vand og smag til med lidt salt og et par teskefulde muscovado sukker
Følelsen af at spise kage til morgenmad, og samtidig få en sund og dejlig start på dagen, er svær at hamle op med… Og det er præcis hvad mine forskellige opskrifter på bagt grød kan – og den her er ingen undtagelse