Du samler til sidst jordbærtærterne ved at fordele et godt lag creme på den helt afkølede tærtebund, og pynte medjordbær – og vær nu klar til at indtage en himmerigs mundfuld af en lækker fredagskage
Smør kanterne med flødeskum – så marcipanen hænger ved og mousserne holdes ind. Det var fantastisk at være med til at arrangere denne dag og overraske hende, for overrasket dét blev hun
med lidt friske bær. Bananer ogmarcipan moses med en gaffel. Desværre havde jeg ikke ingredienserne hjemme til at lave en af bloggens allerede eksisterende opskrifter, så der måtte elsperimenteres mednoget nyt
Vær forsigtig, når du skal have marcipanstykket foldet rundt om lagkagen - den knækker nemt, men kan tilgengæld hurtigt lappes eller rulles ud igen, hvis nødvendigt
Placer marcipanen på kagens overflade og skær til så den passer medkagens omkreds. Gentag med bund, marmelade og mousse og slut af med at lægge den sidste bund på kagen som “låg”
nemlig en gammeldags æblekagemed makroner, en mørdejstærte (som endnu ikke har set dagens lys her på bloggen) og bønnebrownien, som er fyldig sag, men som piftes op af en gang syrlige hindbær
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Igår havde jeg mulighed for, at lave kagen færdig fra morgenstuden og pynte medbærog nødder. Herefter fordeles halverede jordbær på tærten og der drysses med de grofthakkede pistacienødder
Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign. Alle mine er med vaniljeskum ogmed frysetørrede jordbær, hindbær, lakridspulver og kokos på toppen – MUMS
Kom creme i kagenog pynt den medbær. Den her stikker helt klart den hos bageren og der er ikke et øje tørt, den har en lækker sprød tærtebund, kransekagemasse, chokolade, en lækker creme og så en masse skønne søde jordbærogblåbær