Her får du opskriften på en super lækker vegansk pizza – den er fra min svigerinde Bettina, som i øjeblikket går all in som veganer i en forsøgsperiode
Så min kødløse dag bliver i denne uge lørdag og fremover bliver det mandag. Jeg har siden november måned måtte undværet min skønne kæreste (og kommende mand) og han kommer først hjem slut maj
Her får I opskriften på et let måltid med fyldte kålblade. Ideen med at bruge rå kålblade som en slags skåle, hvor man kommer forskelligt fyld i, kan jeg rigtig godt lide
2 kilo danske gulerødder for 5 kr. Et tilbud, det er svært – ja nærmest dumt – at gå forbi. Men to kilo er faktisk ret mange gulerødder – også selvom de er store og flotte
Men når man har en rest blomkål, der trænger til at blive brugt og man har lyst til kødløse frikadeller, så er det jo oplagt at forvandle den kedelige blomkål til lækre, sprøde frikadeller
Jeg må også indrømme, at jeg er en ret stor fan hvad angår den kødløse del (og de søde sager). Disse boller er virkeligt det bedste, jeg længe har fremtryllet i mit køkken
Tirsdag aften var der risotto på menuen. Det var længe siden jeg sidst have lavet det, men da jeg i søndags ryddede op i forrådskammeret fandt jeg en pakke risottoris som jeg købte for noget tid siden