Rids sværen i svinekammen helt ned, men uden at der ridses i kødet. Drys melet i vandet, og lad det stå og synke til bunds – der må IKKE røres i sovsen, før melet er helt opsuget af vandet
Den kan også bruges til andre slags kød som for eksempel kylling eller kalkun. Form små, lækre karbonader af det bedste hakkede svinekød, du kan få – vend dem i mel, drys med salt og peber
Rør det hakkede kød med ægget og de kogte ris. Du kan komme soltørrede tomater, oliven, fetaost, hvidløg eller lammekød i, eller hvad du nu mener gør dit farsbrød græsk
Smeltende mørt kød, knasende sprød svær og krydret æblesovs med duft og smag. Æblernes blanding af sødme og syre passer perfekt tilsvinekød, og krydrer man med lidt enebær og hel allehånde, får man et måltid, der er en vikingekonge værdigt
Når kødet er mørt, koger man væden ind til ‘sovsetykkelse’ og smager til med salt. Mørt mørkt kød i en krydret sovs, fyldt med grøntsager, og frisk og let kartoffelmos med hvidkål og citronskal
Rids skindet på andebrystet i rudemønster med en meget skarp kniv uden at skære ned i kødet. Du kan også servere stegt andebryst med brunede kartofler, grønkålssalat og brun sovs evt