Kål er det nye sorte opskrifter

Sprængt unghane

Sprængt unghane

Fjern stokken i midten og snit kålen helt fint. Smelt smørret i en gryde og tilsæt kålen og den revet citronskal
Smagen af grill

Smagen af grill

kålen i tynde strimer, eventuelt på mandolinen. Kålsalat. sidst at lægge et bjerg af (sorte) pølser op på det rene serveringsfad

Den store køkkenhave

Detderfylder mest i grøntsagshaven ergulerødder og kålroer, som vi også deler med hestene gennem hele vinteren

Et basislager

Gulerødder, agurk, rød peberfrugt, broccoli/aubergine/squash, årstidens grønt, fx kål/asparges. Mit er ret velassorteret, og koster selvfølgelig lidt af det månedlige budget at "vedligeholde"

Brunkål

Brunkålpasser sig selv, dog skal man være varsom med sukkeret, at det ikke svider på. Husk, deter en den store gryde, der skal i brug
Havehøner i fri dresur

Havehøner i fri dresur

Og efter en uge udenfor i haven med masser af græs, hønsetarm, skvalderkål, almindelig kål og alskinds ukrudt erblommerne ved at være dyb orange

ugens menu uge 26, grøn og rød sommermad

Herer også to andre spidskålssalater og en suppe, som deter værd at sætte tænderne i. Lige nu erkålen virkelig delikat, så snit den fint og bland den med kogte kartofler og sorte oliven – eller som her med nødder og tranebær

Økonomiyaki med avokado og salsa

Det mexicanske element er salsaen, som jeg vil servere til min kålpandekage (detlyder altså ikke så sexet, jeg holder mig til økonomiyaki)