Det vigtigste, når man laver kyllingefrikadeller, er, at man sørger for at tilføre kødet noget smag. Form fire frikadeller og læg dem på den lufttørrede skinke
De er lige til at gå til og indeholder mange klassiske syditalienske ingredienser. Man kan eventuelt vælge at stege bollerne som ganske almindelig danske frikadeller og så presse lidt citronsaft ud over dem før servering
Vi kan bare så godt lide den skorpe, både frikadeller og de her får, når de bliver stegt. I aften er den stået på italienske kødboller i en tomat-fløde-sauce med "squash-pasta"
kartofler, stuvet hvidkål, frikadeller gulerødder og naturligvis lidt surt. Til trods for at navnet er af italiensk oprindelse bliver frikadeller af de fleste opfattet som en slags dansk nationalret
skinke i skiver, frikadeller eller lign. I dag kom der igen rodfrugter på menuen. Denne gang som en grønsagspandekage med masser af groftrevet grønt – eller måske rettere orange og hvidt/beige/kartoffelfarvet