3-kornsgrød - m/ingefærsirup, gulerodssaft, rosiner, ristede hørfrø og æble. Som en forsmag på Food Festival 2015 på Tangkrogen i Aarhus, inviterede Food Festival's Pop Up restaurant til grøddag i deres meget flotte lokaler i Aarhus C
Sukkerlagen, der bliver tilbage, vil jeg lave til ingefærsirup en anden dag. Jeg har været syg hele ugen og drukket litervis af the med frisk revet ingefær
ingefærsirup. 2 spsk ingefærsirup. Så blev det endelig december. Dagen i går blev brugt på at pynte op hjemme hos mine forældre, mens i dag skal bruges på at pynte op hjemme i Aarhus
Servér med hakket ingefær, smuldret feta og lidt ingefærsirup samt flutes. Print This Post. En meget anderledes rødbedesuppe med smage vi ikke er vant til i det danske køkken, men bestemt velsmagende og en lækker måde at få rødbede på – og så er det jo en fantastisk flot farve, så der også er lidt for øjet