Jeg havde egentlig planer om at skrive om Madklub i aftes eller Food Festival fra weekenden nu, men jeg har lige nydt sæsonens første glas hjemmelavet varm chokolade og jeg er simpelthen nød til at dele opskriften med jer før jeg gør noget andet
Kom dejen i en firkantet beholder, med lige sider, foret med bagepapir i bunden og på siderne. Jeg havde ikke nogetsyltet appelsin i tern, så derfor brugte jeg syltetingefær, og det smager også rigtigt godt
Fetaost i blog som man knækker let. Hokkaido græskar Olie Chili Citron Honning Salt Peber Skær skallen af græskarren , halver den og brug en ske til at pille indmaden ud
Blendet ingefærog vand, og siet pulpen fra. Dorthe og jeg har de sidste par uger gjort følgende. Brug den i juice, smoothies eller skyl et rent ingefær shot ned
Smoothie med skovbær og banan. En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie medingefær i. Jeg gør det med en stavblender, så slipper man for det store oprydningsarbejde
Prop basilikum og hvidløg ned langs siderne, drys med salt, hæld oliven olien over og skru lågene næsten helt på, hvis det er almindelige sylteglas du bruger
Verdens nemmeste rødbedesuppe, Thise cremefraishe (Som er let flydende) og så revet perrod. Hver gang jeg laver nogetmed rødbede undres og forundres jeg, over hvor dejlig en farve mad kan have
Jeg fandt et tip om at man kunne bland bouillon med eddike og at det ville give samme effekt. Denne opskrift er fra en folder der er blevet lavet i forbindelse med de nye kostråd
Til sidst afrundes suppen med en god sjat piskefløde, som gør den afbalanceret og fuldendt. rødbederne med handsker på, så farven ikke sætter sig fast i hænderne
Rør bouillonen med mælkeproduktet og smag godt til med salt, peber og klippet dild. Der findes mange slags rødbedesuppermed den russiske borsch som den mest kendte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.