af portionen alt efter hvor store du laver dem. Der er bare så meget lækkert man kan lave,. Lækre grønne usaltede pistacie-nødder fra ExoticMix klik her
Jeg skriver ikke mængde på marcipan og de andre ingredienser, da det jo kan være forskelligt, hvor store påskeæg man ønsker, og hvor mange i øvrigt, så opskriften her er guidelines for, hvordan du laver dem, uanset portionen
Jeg laver altid en dobbelt portion, for de får hurtigt ben at gå på. Disse dadelkugler – eller kokoskugler om man vil – er en lækker kombination af kokos og kakao
Fondipan (Som er en blanding af fondant og marcipan (hvis man vil overtrække kun med marcipan er det vigtigt at manlaverovertræksmarcipan, for eller vil den sprække og være MEGA træls)
Jeg laver altid juledekorationer som noget af det første, når julehyggen går i gang. I mit barndomshjem var reglen, at man måtte gå i gang med at julehygge og -pynte d
Jeg er blevet spurgt rigtig mange gange, hvordan jeg laver mine fine pyntemarengs og nu har jeg lavet en lille guide, eller i hvert fald forsøgt… Jeg vil efter bedste evne forsøge at beskrive og vise hvordan jeg gør
Pas på du ikke kommer så dybt at du laver hul i overtrækket. Dengang var engelsk kagekunst ikke så avanceret, og man skelede misundeligt til tysk konditorkunst som indeholdt masser af marcipan, farver, former, smagsvarianter og meget mere
af portionen alt efter hvor store du laver dem. Der er bare så meget lækkert man kan lave, og det er jo også dejligt at forkæle nogen med lidt lækre hjemmelavede jule-godter
Det er dem, vi lavermarcipan af, de kan da ikke blive til ost. Når man bliver veganer og begiver sig ud i den nye, grønne verden af fødevarer, så lærer man pludselig en masse om, hvad man spiser