Brødet er rigtig godt at lave hvis man ikke lige har tid til at vente på et koldhævet surdejsbrød. Share on FacebookDette indlæg Hurtigt Hvede Grydebrød er hentet fra BRØDET
Surdejsbrød holder sig generelt bedre og er stadig saftigt flere dage efter bagning og jeg tænkte jo straks, at med alt det gær der var i, så ville det her brød blive tørt lynhurtigt
Brug et surdejsbrød i stedet. Bare ordet ’hvidløgssuppe’ får ganen til at svide og øjnene til at løbe i vand, men så stærk behøver en hvidløgssuppe slet ikke at være
Jeg har lavet opskriften sammen med mine søde veninde Maria, og vi blev enige om, at det ville passe super godt med en skive af hendes surdejsbrød eller mit nemme grydebrød til
Når brødet sættes ind, hældes et glas vand ned i bradepanden, og ovnen lukkes hurtigt for at danne damp, det vil gøre skorpen på brødet lækker og sprød
Det varmer lynhurtigt op og slukker lynhurtigt. Vi er kommet vidt omkring med alt fra surdejsbrød til signaturkage, gulerodsboller til pistaciemazarintærter og meget, meget mere
Og eftersom jeg også er begyndt at eksperimentere med surdejsbrød, føler jeg nu at jeg har opnået flere vellykket brød-resultater, som alle er værd at huske
Deles i to og formes hurtigt til to aflange brød. Krummen er mere fast end de andre surdejsbrød, måske fordi jeg kom lidt for meget mel i (så i opskriften nedenfor har jeg angivet lidt mindre mel end jeg brugte)
Det her er det perfekte surdejsbrød. Det perfekte surdejsbrød10 g gær1 dl surdejEn sjat A 38 (hvis du har)15 g salt450 g hvedemel150 g mel af hvad du nu har - f
Hvad med en lækker kartoffelporresuppe, som oveni købet er et hurtigt, sundt og velsmagende måltid. Serveres med surdejsbrød, flutes eller rugbrødssnack (kan købes færdige hos bageren eller lav dem selv)