Kold risssalat med hamburgerryg, tomat og rugbrødscroutoner Rør hvid balsamico med sennep og honning. Skær hamburgerryg i små tern og blad dem i risene. 3-4 dl kolde kogte ris4 tykke skiver hamburgerryg4 tomater1 bundt bredbladet persille1 bundt purløg4 skiver rugbrød2 spsk olivenolie1 spsk havsalt1 spsk tørret oreganoVinaigrette. 2 spsk hvid balsamico1 spsk sennep1 tsk honning6 spsk olivenoliehavsalt og peberTænd ovnen på 200 gr. 1 spsk sennep. 1 tsk honningMarie Melchior
Søndags rester , indbagt hamburgerryg m/ flødestuet spinat og grønsalat . I fredags fik vi hamburgerryg og der var også et stykke tilbage. Cremefraiche 18 % En smule mayonnaise Dijon sennepHonning Salt Peber gladformadpigen
Glaseret hamburgeryg glasur, som består af, honning, brun farin, sennep, olie og ketchup. Honning. Sennep. Glaseret hamburgerrygMed flødekartofler Den Blå's Verden
Svin, Svin og svin i svøb m. flødekartofler De mængder jeg har skrevet, kan variere alt efter hvilken ketchup, honning og sennep der bliver brugt, men gå efter en sød marinade, da den skal bruge den til glasering af hamburgerryggenDen Blå's Verden