De hvide, der synker til bunds, skal ikke bruges. Når bearnaisesaucen er tyk, luftig og cremet smages den til med cayennepeber, salt og peber og der tilsættes masser af frisk hakket estragon
Det er langt fra hver dag at vi får sauce til vores aftensmad, men når vi gør, nyder jeg en god traditionel smørbaseret sauce, hvad enten det er hollandaise sauce til min laks eller bearnaise sauce til min bøf
Der er virkelig INTET som en hjemmelavet Bernaise. Et godt tidspunkt at få tjek på sine bøffer og tilbehør, for når først man kører bearnaisenvidere herfra, så er den ikke glad for at stå og vente alt for længe
Bearnaise (tilmed hjemmelavet) er den direkte vej til Mickys hjerte, og hvis jeg så kan få Luca til at smile sødt til farmand henover middagsbordet – så er lykken gjort
Æggeblommer og essens blendes nogle sekunder i blenderen, til det skummer. Må ikke koge. Smørret smeltes, uden at brune og hældes i en jævn strøm i æggene, mens blenderen kører ved højeste effektTilsæt hakket persille eller kørvel