Frys laks og helleflynder ned natten før den skal bruges. Laksetatar med spinat og grove croutoner150 gr helleflynder150 gr fersk laks150 gr røget laks6 dadeltomater1 bundt koriander1 bundt purløg6 spsk olivenolie2 limeSalt og peberSørg for at fisken er helt frisk og sig til fiskehandleren den skal bruges rå
VILDTCONSOMMÉ & HELLEFLYNDER. Consommé kogt på råvildt & lavvarmet helleflynder. Consomméen smagte rigtig godt og var tilpas kraftig til at helleflynderen kom til sin ret
Forret var en helleflynder i en kraftig skaldyrssuppe med virkelig lækker brød og peberrodssmør. Som lovet (bedre sent end aldrig) kommer der her et indlæg om den gastronomiske oplevelse på Dragsholm Slot, hvor min kæreste friede til mig, læs om det her
VILDTCONSOMMÉ & HELLEFLYNDER. Consommé kogt på råvildt & lavvarmet helleflynder. Consomméen smagte rigtig godt og var tilpas kraftig til at helleflynderen kom til sin ret
_____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern. Løgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringe3 zittauerløg3 rødløg4 skalotteløg1 porre (den hvide del)1,2 l hønse/grøntsagsbouillonPersillestilkeSherryvineddikeSmør/olie2 ægVesterhavsost Purløg100 g røget helleflynderLad løgene simre og karamelisere i smør og olie med lidt eddike, under låg i 45 minutter ved svag varme
Hvorvidt det er nødvendigt at supplere sin kost med omega-3 fedtsyrer afhænger af kosten – specifikt af indtaget af fed fisk (laks, makrel, sild, helleflynder, etc
havkat, helleflynder, hornfisk, pighvar. FISK PÅ BORDET. Hvorfor. I de 8 kostråd står følgende. "Fødevarestyrelsen anbefaler, at voksne og store børn spiser 200-300 gram fisk om ugen