Min dejlige mand synes, at julen er nogethæsligt stads, som skal overstås ogjeg er i den helt modsatte grøftog elsker nisser, dekorationer, traditioner og alt hvad der hører til af bagværkogkonfektmageri – hyggen ved at lave det sammen med dem, jeg holder mest af – og ikke mindst at smage på godternebagefter De lækreste luksus havregrynskugler med revet chokolade og mandelmel – MUMS
kokos, sukker eller flormelis til “topping”. Ingen jul uden havregrynskugler – Basta. Hvis massen er alt for slimet, og ikke kan formes til kugler, så kom lidt mere havregryn i
kokos, sukker eller flormelis til topping. Ingredienser til en god portion havregrynskugler. Hvis masen er alt for slimet, og ikke kan formes til kugler, så kom lidt mere havregryn i
flormelis. Jeg ville egentlig have lavet havregrynskugler med ananas og Malibu, men da vi ikke havde hverken det ene eller det andet, måtte jeg revidere min plan
Flormelis. Forleden lavede jeg disse lækre ernæringsforbedredehavregrynskugler. Havregrynogernæring. Det er ufatteligt, at noget så simpelt kan smage så godt
Bare flæk vaniljestangenog bland vaniljekornene med flormelis. I weekenden lavede Marcus ogjeghavregrynskugler, og vi forsøgte at ramme den smagjeg kan huske fra min egen barndom
Bland smør ogflormelisog rør det til en samlet masseBland derefter havregryn, saft, appelsinpasta og kakao iHvis massen er lidt klistret kommer du lidt mere flormelis iRul til kuglerog rul den i kokosmel - kommer i en beholder og stilles i køleskabSmager bedst når de er dejlig koldeAlternativer