Og det er ikke hasselbagtekartofler eller kartoffelbåde i ovn jeg tænker på. Prik kartoflernemed en kødnål – kartofler kan eksplodere, når de bliver varmet i ovnen, og det vil du ikke ønske
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Prøv at lade grøntsagerne spille en central rolle, fx ved at smide snittet kål på panden i stedet for (eller som supplement til) pasta, putte store stykker kål i ovnen med parmesan på, lave hasselbagtekartofler, kartoffelchips osv
Svøbt KalvestegMedhasselbagtekartoflerBare fordi det smager fantastisk behøver det ikke være super svært at lave, så her er en opskrift på en kalvesteg der er super let at lave
Spis evt hasselbagtekartofler eller hjemmelavet kartoffelbåde til. 1 pakke bacon500 g svinemørbrad1 løg2 pølser1 dåse flået tomater1) Ovnen tændes på 200 grader og kødet renses for scener og overskydende fedt. 2) Baconen omvikles omkring og enderne sættes fast med tandstænger. 3) Kødet brunes kort på en varm pande og kommes i ovnen i 30 minutter. 4) Fadet tages ud og pølser og løg (der i mellemtiden er blevet ristet let på panden) hældes rundt om kødetmed de flåettomater
Hasselbagtekartofler og salat. Kom de hakkede champignoner og de hakkede løg op på panden med margarinen fra bøfferne og rist dem, herefter kommes peberfrugten i tern og tomat-både op på panden, krydder med salt og peber og lad det simre et øjeblik