Haricots verts opskrifter

Bønnesalat

Bønnesalat

almindelige grønne bønner (haricotsverts). Bønnesalat… Pst. Kender du til edamamebønner. Eller eddermame-bønner, som min livsledsager kalder dem
Bønnefritter

Bønnefritter

frosne grønne bønner (haricot verts). frosne grønne bønner (haricot verts). Har du smagt bønnefritter. Hvis ikke, så skal du næsten prøve dem
Citronbagt laksefilet med urtesauce

Citronbagt laksefilet med urtesauce

broccoli eller haricotsverts. Læg laksefileterne i et smurt ovnfast fad. Rør smørret blødt med citronskal og citronsaft og fordel det oven på fisken
Banke banke bøf......

Banke banke bøf......

Vores køleskab var i dag ved at være gabende tomt, hvilket det oftest er her midt på ugen. Tomt og klart til at blive fyldt op imorgen
Bønnesalat vendt i grøn puré

Bønnesalat vendt i grøn puré

200 g grønne bønner (haricotsverts). Her kommer en enkelt og snasket (på den gode måde) salat fyldt med gode sager
Linsesuppe

Linsesuppe

Linsesuppe – Jeg tror at linser – ligesom bønner (ikke de grønne haricotsverts, men kidney-, pinto-, hvide bønner osv

Grønne bønner i citron

1 pose frosne grønne bønner (Haricotsverts). Det her er en super simpel ret, som har fulgt mig gennem meget af min barndom
Den spirende suppe

Den spirende suppe

2 store håndfulde fine haricot verts. Skær kyllingefileterne i strimler og lad dem stege med i 6-8 minutter
Sprød nakkekam med nudler

Sprød nakkekam med nudler

romanescokål 1 håndfuld haricotsverts - sesamfrø 250 g fuldkornsnudler 5 spsk. Ingredienser 4 stk nakkekoteletter - salt og peber 2 dl

FODMAP Does & Donts

Tomat, agurk, alle slags salat, spinat, selleri, spirer, gulerødder, pastinak, persillerod, squash, butternut squash, ingefær, aubergine, haricotsverts, krydderurter
Bønnefritter

Bønnefritter

1 kg grønne bønner - HaricotsVerts. 1 kg grønne bønner - HaricotsVerts. Det var ikke den mest fotogene aftensmad i aften, men den smagte nu faktisk ganske godt
Farseret kalkun og svamperagout

Farseret kalkun og svamperagout

1500 g haricotsverts. 12% fedt) 1¼ liter vand 50 g smør 1 tsk groft salt Svamperagout stegesky fra kalkunen 50 g smør - delt i 4 portioner 12 bananskalotteløg i kvarte 450 g champignoner i halve 225 g markchampignoner i halve 100 g østershatte revet i strimler 75 g rensede små shiitakesvampe ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce 1½ tsk groft salt Pynt hakket bredbladet persille Tilbehør 500 g haricotsverts 2½ kg faste kartoflerSådan gør du Udben kalkunen - eller få slagteren til at gøre det
Bønnesalat med torskerogn

Bønnesalat med torskerogn

100 g grønne bønner – Haricotsverts (frost). Vi skal huske at få fisk ind i vores kost og hvorfor ikke kombinerer det med en salat en gang i mellem