Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Læg kyllingerne i en gryde sammen med suppebenene og dæk dem med vand. Hønsekødssuppe. Fisk kyllingen op af suppen og sigt de nu meget udkogte grøntsager fra
Hønsekødssuppe er suppe kogt på en suppehøne eller en kylling og nogle kraftben. Hvis du koger suppen på en høne frem for på kylling og kraftben tager det lidt længere tid, fordi en suppehøne – afhængig af hønens størrelse og alder – skal koge fra et par timer og helt op til tre til fire timer, hvis det er en ældre høne
Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Foruden tartelletter kan der komme så meget andet godt ud af en hel kogt kylling, der bliver nedenfor beskrevet flere muligheder med det overskydende
Jeg har valgt at lave denne aspargessuppe på en base af hønsekødssuppe. Eller nu skal jeg selvfølgelig ikke sige altid, for der er kun én pose tilbage, og der er ikke udsigter til kogt kylling lige foreløbig
Denne fyldte kylling er julemad i vores familie. Indmad fra kyllingen. Fyld kyllingen halvt op med fyldet, gnid den med salt og lig den med brystet nedad
Skyl hønen eller kyllingen. Tag kyllingen og grøntsagerne op. 1 suppehøne eller en stor kylling. Lad suppen simre 2 – 2½ time, afhængig af hønens/kyllingens størrelse. 1 suppehøne eller en stor kylling