Den skal være helt fast, tænk guf på isvafler og så lidt mere. Flødebollerne er med mørk chokoladeovertræk, champagneskum og kransekagebund, så de kan fint bruges som alternativ til den klassiske kransekage nytårsaften
til en skum. Så jeg forsøgte mig ud at lave en flødebolle guf topping med en citron variation. . Jeg er personligt ikke særlig vild med de forskellige typer smørcremer
Guf. Flødebollerne er med marcipanbund og med tre forskellig slags skum. Guffet piskes stift. En slags med almindelig hvid skum, en slags med rød frugtfarve og en med lakridsskum
Serveres med gufskum, chokoladesauce og pleskner. Så er turen kommet til jordbærisen. Jordbærisen bliver lidt sorbetagtig, grundet den frosne frugt, men det gør bestemt ingenting
Serveres med gufskum, chokoladesauce og pleskner. Chokolade. Hvem elsker ikke chokolade. Rå chokolade/kakao er et super food med masser af gode egenskaber