Grove Glutenfrie Boller. Populære indlæg. Der findes et hav af opskrifter på glutenfri boller. Nogle boller bliver ret bastante og andre igen bliver for porøse
Alle dage mandag til søndag er der mad til 3-4 personer, og du finder alt fra rødbedebøffer, skinke-porrertærte, en virkelig lækker asiatisk risgrød og tundeller med fladbrød og tzatziki i denne uges madplan
Savoykålen er en stor kål, med bølgende grove blade, og kålen har en mild smag og kan have farver der varierer fra lys grøn (næsten gul), til en dyb mørkegrøn, som er den farve man oftest ser
Savoykålen er en stor kål, med bølgende grove blade, og kålen har en mild smag og kan have farver der varierer fra lys grøn (næsten gul), til en dyb mørkegrøn, som er den farve man oftest ser
Savoykålen er en stor kål, med bølgende grove blade, og kålen har en mild smag og kan have farver der varierer fra lys grøn (næsten gul), til en dyb mørkegrøn, som er den farve man oftest ser
eks pitabrød eller arabisk fladbrød) som en appetitvækker, men den smager også skønt som tilbehør til ris- eller bulgurretter, til tapas, som dip til grøntsagsstave, eller som pålæg på brød
Pesto nederst (også inspireret af Twin Food - dog minus hvidløget da jeg ikke havde flere), serranoskinke i grove stykker, tomat skiver, ruccula og lidt revet parmesan til pynt Til Basilikum-fladbrød
Skræl gulerødder og pastinak og skær begge dele i grove stykker. Gulerods fladbrød 350 g gulerødder. På de kolde og triste efterårsaftener, findes der ikke noget bedre end en varm suppe at varme sig på
Efter jeg serverede denne hummus til et par af mine venner til min hjemmelavede fladbrød, synes de, at opskriften fortjente sit eget rampelys på denne side