Grovboller. Friske, nybagte boller den bedste måde at starte dagen på. Så da vi havde lidt ekstra tid og overskud i Pinsen, fik jeg smækket en dej sammen, som kunne hygge sig natten over i køleskabet
"Lav lækkert brød uden at skulle ælte dejen". Koldhævede grovboller med Ølandshvede og maltmel. En plade uden bagepapir sættes i ovnen og varmes op sammen med ovnen på 220 grader
I. d. a. g. h. r. j. e. b. t. o. l. J. f. s. ø. m. i. q. u. n. D. k. v. B. ,. æ. G. (. 1. 4. ). 5. 0. 2. 6. p. ½. y. 3. -. c. R. H. T. N. å. P. F. E. n g
Grovbolleruden surdej. Grovboller. Det her en helt simpel opskrift på nogle hurtige lækre grovboller, som passer godt til morgenbordet eller frokostbordet