Kogende vand og skyr blandes godt og gæren tilsættes herefter sammen med resten af ingredienserne. Idag skulle det være og jeg har valgt at lave en portion dej til groveboller
Jeg spiser cirka hver 3 time, og dermed er jeg stor forbruger af mellemmåltider. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Bland alle ingredienserne og form fire boller af dem, som du ruller heeelt tyndt ud. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland med yoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg
Sæt bollerne på en bageplade og sæt dem midt i en forvarmet ovn. Del herefter dejen i 8-10 stykker og form dem til boller. skrues temperaturen ned til 150°C og bollerne bager videre i 15 min
Kyllinge kødboller i karrysovs med toppingmix. Kødbollerne er lavet af kylling og sovsen har fået lidt æbler og så en dejlig toppingmix udover som består af blå druer, forårsløg og saltet peanuts
Nu skal det afprøves og det første bliver i hjemmebagte groveboller. tørgær. Boller med kakaofibermel,. Det blev nogle meget lækre boller med en let smag af kakao, hvis man altså anstrenger sig
Kartoflerne skrælles og skæres i grove tern. Jeg fik derfor lavet macarons fra morgenstuden og fik kastet dejen til de langtidshævede boller i køleskabet