Wokretter er som regel hurtige at lave, selvom der lige skal snittes nogle grønsager. Tilsæt saucen tilgrønsagerne sammen med de kogte nudler og varm det hele igennem
bruge den i en wokret sammen med andre gode grønsager og dertil nogle små. imensgrønsagerne klar. Isidste kasse fra Aarstiderne var der noget kål, jeg ikke
Koriander, ris eller ægnudler. Dup kyllingekødet tørt, skær det i 3 – 4 cm store tern og drys dem med salt og peber. 400 – 500 g kyllingebrystfilet. 1 spsk olie . 2 rødløg i tykke både. 2 røde, flækkede, udkernede peberfrugter i store tern. 1 gul flækket, udkernet peberfrugt i store tern. 1 snittetspidskål eller savoykål
Tilsæt løgene og svits et par minutter og tilsæt så resten af grønsagerne. grønsagerne. At bruge tun tilwok, havde jeg ikke tænkt på, indtil jeg læste om det er sted (jeg kan ikke huske hvor)
Det er simpelthen en perfekt måde, at få grønsager på og så er der hurtigt mad på tallerkenen. I en wok eller pande steges kyllingestrimlerneilidt ekstra olie, hvorefter de tages af panden