En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
Madpandekager ses ofte i mexicansk selskab med krydret oksekødsfyld. Pandekagerne kan serveres med en grøn salat med de grøntsager, man nu har i køleskabet og gerne fetaost
Dette resulterede i en omgang rødbedepandekager, som indtil videre er min favoritopskrift. grøntsagspandekager, og jeg er særligt vild med de flotte farver
Pandekager ( mad pandekager fra Rema ) 500 g oksekød 2 fed hvidløg 4 store gullerødder 2 hakkede løg En lille frisk chili 1 då tomatpuré 1tsk paprika 1tsk karry Salt Peber Reven ost Kom lidt olie i en gryde og steg de hakkede løg. Forvarm ovnen på 200 grader Nu er det klar til at komme i pandekagerne , de er lettere at rulle hvis pandekagerne ikke er kolde