finthakket grønkål. ½ rød peberfrugt i små tern. Under ramadanen fik vi hvert år diverse lækre retter (vinbladsruller, krydrede stuvninger, fyldige supper, couscous- og bulgursalater, butterdejspakker…) bragt direkte til døren af flere flinke naboer, som ville dele ramadanens store festmåltid med os
Denne ret er super nem i en travl hverdag, alle kan putte på lige det man vil og det er jo fedt når man har børn som kan lide forskellige ting, samtidig så kan jeg godt lide at grønsagerne forbliver sprøde
Derfor kan jeg klart anbefale rå, fintsnittet forårsløg, peberfrugt og gulerødder til at smide over den færdige suppe (hvis det kommer i små skåle ved siden af forsvinder det som regel inden vi rejser os, og så får vi da lidt ekstra grønt indenbords)
Endnu en græskaropskrift – jeg elsker virkelig den grøntsag. Champignon, broccoli, peberfrugt og persille hakkes fint, og svitses i en wok med en smule olivenolie
Top med små grøntsagstern og kikærter og server med brød. Blend løg, hvidløg, store tern agurk, store tern peberfrugt, hakkede tomater og chili til en glat suppe
Suppe af. 125g svinemørbrad + 200g fine grønne bønner (let dampede i ca 2-4 min)+1tsk. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønne bønner= 321 kcal (Se den her). 125g svinemørbrad + 200g fine grønne bønner (let dampede i ca 2-4 min)+1tsk
Det kan fx være til Pasta med cremet græskarsauce / Asiatisk grøn salat med lime-ingefær-dressing / Sommersalat med jordbærdressing / Kylling og kokos-cashewsauce
Linsemos, kogte kikærter, rød peberfrugt og forårsløg, toppet med frisk rucola og avocado. Gem resten af butternut-squashen til suppe fra min kogebog, eller bag den i ovnen og brug den i en salat
Løg, peberfrugt og hvidløg svitses på panden i lidt olie. Den færdige suppe. Imens snittes løg, peberfrugt og hvidløg fint og svitses på en varm pande i lidt olivenolie