nachos, ris eller et godtbrød, creme fraiche og evt cheddarost. Rør rundt til løgene er gennemsigtige og klare, og skru derefter op for varmen, tilsæt oksekød og brun kødet godt af under omrøring
Om det rent faktisk gør en forskel, ved jeg ikke, men jeg kan godt lide tanken om det. Server med brød eller ris og evt creme fraiche/græsk yoghurt og frisk persille til toppen
Opskriften er en blanding flere steder fra , og næste gang vil jeg lave den lidt stærkere og måske give ris til, for i dag fik vi brød , og hvis man er meget sulten mætter det nok ikke så godt
Det er forskelligt hvad man spiser tilchiliconcarne, selv kan jeg godt lide at spise det med en klat god guacamole, squash pasta eller man kan spise det med ris eller brød
Jeg fik som sædvanlig lavet en stor portion og har nødt godt af resterne til min frokost. Denne ret varmer alligevel ret godt med alle de andre krydderier og det har været dejligt at kunne lune sig med denne chili cin carne da det har været ret koldt og meget blæsende
Frisk koriander, limebåde og tortillachips er også godt. Jeg ved godt, at det måske ikke er sæson for varme, lune comfort food retter, men vejret svinger lidt, og på de kolde, blæsende regnvejrsdage er det nu rart med en ordentlig skål af denne veganske chili sin carne
til gengæld var det bare en dejlig aften med lækker mad og god vin og det bedste selskab. Og en kæmpe skude chiliconcarne (som var natmad) som jeg glemte at servere for de mætte gæster
Personligt bruger jeg altid chapati tilChiliconCarne og til Biryani, og det syntes jeg holder rigtig godt, selvom retten jo mere er rettet mod indiske retter
Server chilien med creme fraiche, koriander og limebåde samt ris eller godtbrød. Denne chiliconcarne er lidt speciel, fordi man kommer kødet i efter man har tilsat de hakkede tomater