Det ved jeg jo godt ikke kan bruges af andre, men min pointe er, at når man finder ud af, hvordan dejen skal føles, når den er “rigtig”, så er det nemt at blande en dej og få gode boller ud af det – uden opskrift
Bollerne er gode bløde og mættende. Grovboller uden æg (ca. Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
Grovboller uden surdej. Grovboller. Det her en helt simpel opskrift på nogle hurtige lækre grovboller, som passer godt til morgenbordet eller frokostbordet
120 g fuldkorn hvedemel eller durummel eller hvedemel (fuldkorn giver grovboller, durum giver lidt ciabatta lignende boller og hvedemel giver helt lyse boller)
Man kan tit få nogle rigtig gode brød ved at bruge masser af kerner, flager og frø og en af de nemmeste måder at få kerner og frø i dine brød er ved at bruge en blanding
Det gode ved disse speltboller er, at de ikke skal æltes i ét væk. Koldthævede grovboller. Nej, for som vi alle ved, er det en dyr, men luksuriøs fornøjelse – som jeg forestiller mig er helt fantastisk, når jeg ælter mine fingre til ukendelighed i en pizzadej – hvorfor vi ikke får pizza så ofte… Eller lækkert brød, som kræver en stærk bagers gode armkræfter
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
"Små og søde på den rigtig gode måde". Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Broccoli indeholder en masse kostfibre, der er gode ved tarmen og indeholder derudover også en masse vitaminer og mineraler som B-, C-, og E-vitamin, fosfor og calcium bare for at nævne nogle stykker
Jeg har bagt utallige rundstykker til gæsterne – jeg leger lidt med faconerne og farverne på birkesdrysset – firkantede rundstykker med sorte birkes, trekantede rundstykker med hvide birkes og så videre for ikke at gå ud af mit gode skind af kedsomhed over at bage det samme igen og igen i så store mængder