Jeg blander FiberHusk, majsmel, maizena og boghvedemel sammen med tørgæren. Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige boller med en sprød skorpe, så led ikke længere
Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
De her sprøde boller er bare så lækre og er til og med også glutenfrie. Denne portion boller blev bagt en vinterdag tilbage i februar og efter at have surfet lidt rundt på bloggen idag faldt jeg igen over opskriften til dem
På rismel og boghvedemel og så brugte jeg tapioca. Grove sandwichboller, nemme glutenfriboller med gulerod, glutenfrit majsbrød og hurtigt glutenfrit knækbrød
Det kommer der et indlæg om snart, men nu tilbage til disse fantastiske boller. 2 tsk yeast( glutenfri tørgær). 2 dl boghvedemel. Lad dejen hæve i en lille time, derefter form 15-18 boller og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 35 minutter. Velbekommen 2 tsk yeast( glutenfri tørgær). 2 dl boghvedemel. 15-18 boller
glutenfri melblanding ved brød eller boller. gram) - fint majsmel eller boghvedemel kan også bruges. mange spurgte efter opskrifter på glutenfri kanelsnegle
boghvedemel. Burgerbollerne er bagt med boghvede- og majsmel, så de er helt glutenfrie. Resultatet blev overraskende godt og i forhold til at de er glutenfrie, så smagte de slet ikke sådan