Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave. Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun
Som en ægte fynbo er en af mine favoritkager helt klart brunsviger, og den hører sig til til en hver fødselsdag skåret ud som en kagemand eller -kone og dekoreret med slik
Jeg ELSKER jo kager, og et kagekoncept, som bringer ud og hvor du selv bestemmer, hvilket velgørende formål, du ønsker at støtte ved din bestilling, det er da så fint
Sidste år var jeg et smut på Kulinarisk Sydfyn - eller. "Sy'fyn" som de siger derovre. Men i år kunne jeg tage blogger-hatten af og bare nyde at trisse rundt med kun min egen fornøjelse for øje (og gane) - og kigge på gode sager
’ Men for pokker, som jeg også har rundet i mit indlæg om rigtig brunsviger – altså svigermors fynske brunsviger, så er brunsviger faktisk en helt religion her i Danmark… Så hvorfor stikker du hånden ind i den hvepserede og laver en glutenfri brunsviger (som altså smager virkelig godt og i min mund smager af brunsviger)