Når det er sprødstegt stilles det til side, og bagefter brunes svampene. Halvdelen af bacon og svampe hakkes groft, og drysses godt med salt, peber, rosmarin og basilikum
Der er utrolig meget umami smag i disse fyldtesvampe, hvilket kun tilfredsstiller smagsløgene. Undgå at vask svampene under rindende vand, da de suger vandet til sig
Kagen er sund fordi, at den bidrager med en masse næringsstoffer, som kroppen kan bruge positivt – i modsætning til kager der er fyldt med raffineret sukker og mættet fedt
Du kan lave helt din egen opskrift efter smag og behag, og hvad du lige ligger inde med af fx krydderurter (fx persille, rosmarin, basilkum, oregano), løg, hvidløg, citron, lime, soltørrede tomater, ost (fx feta, parmesan), svampe
Kagen er sund fordi, at den bidrager med en masse næringsstoffer, som kroppen kan bruge positivt - i modsætning til kager der er fyldt med raffineret sukker og mættet fedt
Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Fordel fyldet i svampene og sæt dem på en plade med bagepapir. Bag svampene ved 200 - 225° i 8 - 10 minutter og server dem lune evt. 24 mellemstore champignoner eller 12 portobello svampe