Denne opskrift på risotto med tørrede Karl Johan svampe er virkelig en klassiker hos os. De tørrede Karl Johan svampe havde deres faste plads i kufferten på vej hjem fra besøg i Italien, da vi boede i Danmark
Det er svampesæson, og det, man selv har samlet, smager bare altid helt vildt godt. Østershattene vokser på løvtræer i skoven, og nu kappes familiens to mestersamlere med de andre svampejægere, der altså åbenbart også kender ‘det tophemmelige svampested’, om at komme først
Jeg er ret vild med Tortellini, men ofte bliver det bare vores traditionelle ret med ragu, funghi og formaggio, eller måske bare lidt leftovers af casalingo Pesto Genovese
Tortiera di patate e funghi. … på godt jysk. svinemørbrad med champignon og flødeost. Mia moglie havde taget en svinemørbrad op af fryseren og straks gik jeg i gang med at kigge efter alternative opskrifter på diverse italienske madblogs – her hjælper Google Translate en del, hvis man ikke er superskarp til det italienske
I dette afsnit er der opskrifter som Tagliatelle di Castagne con Salsa di Funghi (kastanjetagliatelle med svampesauce), Tajarin con Animelle e Fegatini (båndpasta med brisler og kyllingelever) og Ravilo con Sorpresa (kæmperavioli med indbygget overraskelse)