Chili concarne – Mad skal ikkebarevære stærk for at være stærk, men mad må gernesmage stærkt. Ud over kød erder som regel også tomater, løg og bønner i … nå ja, og chili
Dennekødsauce kan derfornemt og hurtigt trylles om til en god gang SpaghettiBolognese, Lasagneeller Chili concarne og detervirkelig luksus i en til tiderletpressethverdag
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e
Hvis rettenserveres for sig selv, vil jegbestemtanbefale at toppedenmed lidt stegtebacontern. Mums, mums, mums – Tortelliniererperfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppemedetekstrakirsebær på kagen, så skal tortellinierne da snaskes ind i encremet sovs
Herer min version af dengamleMexicanskeklassiker – Chili concarne. Her i vinterkulden får du ennem opskrift på en skøn, varm ret til at lune dig på, og som også giveret skud naturlig rouge til deblegevinterkinder i form af frisk chili
Chili concarne kan laves på utalligemåder. Dererikkenogen opskrift, dererOpskriften. Dette indlæg blevudgivet i Dexteroksekød, Opskrifter og tagget chili, Chili concarne
Mendereralleredekommeten ny udgave af min (ellerretterekærestens) Col concarne. By Madfidusen. Col concarneeren rigtig “fattigmands-ret”, da ingredienserneer få og dekosterikkedethvide ud af øjenene
e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. U. g. n. s. t. m. a. T. o. r. l. i
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. U. g. n. s. t. m. a. T. o. r. l. i. D. h
Whisky (gerne Jack Daniels). røget paprika. cayennepeber. tørret chili. peber. Hak løg og hvidløg fint, svits i lidt olivenolie, dernæstoksekød og krydremed salt, peber, paprika og cayennepeber
Tortellinimedbacon i flødesauce. Kog tortellinienefterpakkensanvisninger. ( jegtørrerligedetværstefedt væk, for sundhedensskyld) løg på panden, baconerder stadig
Derfindessikkertet hav af variationeroverdenneret. Jeg kan godt lide stærk mad, menikke så stærkt at jegikke kan smagenuancerne i maden, menbareenbrændendefornemmelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.