Pres hvidløg, og hak rødløg, persille og spinat fint. Form farsen til kyllingefrikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme, til de er helt gennemstegte
Græsk salat med oliven ogfeta. Bland med pastaen og evt. Jeg har ikke rigtig kommet noget fyld i pastasalaten men det det er bare at komme de grønsager i som du har lyst til
Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan lide kød – jeg elsker stadig lasagne, frikadeller, fisk og så videre, men det er nu også rart at have vegetariske dage uden kød
Formes som frikadellerog sættes på en bageplade med bagepapir. Forleden ville jeg lave et alternativ til almindelige frikadellerog oksekødboller - det blev til de her oksekødsfrikadeller, som smagte rigtig godt
Når farsen er klar skærer du fetaen i tern og blander den nænsomt sammen med resten af farsen. Hvis du er doven anlagt, og har en blender, så skærer du løgene i halve eller kvarte, og kommer løg, hvidløgog et skvæt soya i, blender og kommer blandingen i skålen sammen med kød og æg
Smager fantastisk med græske frikadeller. Tag blomkålen ud og vend det med gurkemeje, salt, peber, spidskommen, løg, chili, hvidløg, peberfrugt og krydderurter
Lad det stå og køle lidt af inden soltørrede tomater ogfeta kommes i og du er klar til servering. Imens hakkes hvidløg, forårsløg og squash i små stykker