Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Spis den eksempelvis sammen med ovnbagte kartofler, som smørelse i en burger eller sandwich, sammen med falafler eller frikadeller, som salatdressing eller som dyppelse til chips eller grøntsagsstænger
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Den kræver ikke så meget – blot at du har en god fryser, med den lille smule plads, der jo skal være, for at du kan snige en springform ind mellem frosne frikadeller og pølsehorn
I min verden kan man altså ikke spise frikadeller, hvor der ikke er løg i. Og i diverse gryderetter, som pizzafyld, i burgere – nej løg hører sig bestemt til
Her er opskrifter på plantefrikadeller og -postejer, på fyldte pittabrød og på forårsruller, på burgere og sunde fritter, her er tærter og pizzaer – og lidt til den søde tand – og selvfølgelig det gode gamle rugbrød
Kan blandt andet bruges i mexicanske retter, frikadeller, pasta bolognese og meget mere. Du kan også se denne youtube video, hvor det vises, hvordan man laver lækre burger