Forårsruller med and opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
vietnamesiske forårsruller med rissalat

vietnamesiske forårsruller med rissalat

Når det hele har fået et pap minutter på panden, slukkes den, og i små mængder fordeles det i de vædede forårsruller (en how-to-guide står på pakkerne)
Forårsruller med filodej (bagt i ovnen)

Forårsruller med filodej (bagt i ovnen)

Rør blandingen sammen med alle grøntsagerne på én gang. andre svampe. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast medforårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Fedtfattige forårsruller

Fedtfattige forårsruller

Fedtfattige forårsruller, er en ny favorit, serveret med sødchili og sushi soya. Jeg er ret vild med det, men resten af familien syntes det bliver for svampet og vådt
Pasta - laks - flødestuvet spinat

Pasta - laks - flødestuvet spinat

Det er fordelen ved madplaner, da alle råvarerne jo var hjemme og derfor skal vi i aften have de friske forårsruller i stedet
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Forret, Hovedret, TilbehørFind andetmed. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Thai-forårsruller

Thai-forårsruller

Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde. Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiske forårsruller)