Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Pisk fløden til flødeskum i en anden skål. af med et friskt jordbær. Jordbærkompot. Resten af kompotten vendes over i flødeskummet og vend derefter blandingen af æggeblommer i også
Smagen af friske bær sammen med den mørke rom og den luftige søde flødeskum er bare helt perfekt. Når mandler og havregryn er afkølet, hældes det også i flødeskummen, gem lidt til at drysse på toppen til sidst
Tilsæt sukker og vanille til flødeskummet og vend det i. Start med frugtkompotten. Jeg har her brugt jordbær og rabarber, men du kan sagtens bruge andre bær som hindbær, brombær, stikkelsbær, ribs, eller hvad du nu kan få fat i
Jordbær og flødeskum til at lægge mellem lagene og pynt kagen med. Og så er det ellers bare fri leg med pynten, som I kan se, valgte jeg “bare” at pynte den medflødeskum og flag
Pisk fløden til let flødeskum og vend det forsigtigt sammen med den afkølede kagecreme. Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage medjordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage