Rør 1/3 del af flødeskummet i jordbærblandingen. Hæld nu jordbærblandingen i den resterede 2/3 flødeskum og rør. Lad den stå lidt inden du topper dine jordbær dessert for så til sidst at pynte med et jordbær 175 g mel
Pisk fløden til fast flødeskum, og vend det forsigtigt i cremen. Det er så enkelt – ingen hokus pokus – og med nogle høje glas ligner det pludselig en rigtig fancy dessert
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
Når den er kølet, skal den pyntes med flødeskum og frisk frugt. Mine gæster glemmer altid, at der også er dessert – det scenarie kender du sikkert godt-
Dessertklassiker med jordbær, flødeskum og jordbær med et pift af havtornesirup. Læg den kolde bund på et fad og pynt den med jordbærskiver og flødeskum fra en sprøjtepose, mynteblade og havntornesirup
Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt. Mulighederne for at lave din helt egen dessert er som sagt næste uendelige
lune med flødeskum. Endnu en himmerigsmundfuld hvor rabarber indgår. Rabarbermuffins. Hvis du ikke vælger at bruge af din dejlige rabarberkompot, så skal du begynde med at tilberede en kompot af
Denne blåbær drøm, er den ultimative dessertmousse lavet af to slags mousse (blåbær og chokolade) samt et lag af blåbær gelé – toppet med flødeskum og revet chokolade