Smørcreme. Hvis du har huller hist og her, fylder smørcremen ud. Smør kagen op med smørcremen. Kom en klat smørcremen på toppen af den nederste og sæt det midterste niveau ovenpå - så er du sikker på at den står fast
Flagkage med den lækreste, svampede bund og luftig ostesmørcreme – MUMS. Den har den skønneste, svampede bund med en dejlig tæt krumme og den lækreste ostesmørcreme indeni
Vi faldt for nyligt over en opskrift på chocolate chip cookie dough dip, som med sin kombination af brun farin og flødeost giver en perfekt konsistens og smag til, at bruge som lækker chokolade dip til f
Kom skiftevis æggehviderne, flødeskummet og flødeosten i æggeblommerne og vend forsigtigt sammen. 250 gr digestive kiks125 gr usaltet smørCreme. 4 æg2 spsk sukker3 dl piskefløde400 gr flødeost100 gr mørk chokolade100 gr hvid chokolade6 blade husblasTørrede hindbær1. 400 gr flødeost
Sørg for at piske længe, så smørcremen, der er base for frostingen bliver meget hvid og cremet. 400 g flødeost naturel. Tilsæt flødeosten og pisk det hurtigt sammen – maks 10-15 sekunder
Smørcreme fordeles oven på kagen når denne er kølet af. Smørcreme. 200 g flødeost, naturel. Dejen. 1. Farin og olie røres sammen og æggene piskes i ét af gangen