M. i. n. m. a. d. h. v. e. b. s. l. u. t. o. ". ø. g. k. c. f. j. p. r. T. å. D. ,. y. J. -. 2. O. A. H. æ. (. 1. ). 0. 3. ¼. 5. 7. ½. F. 4. %. x. B. ®. P. S. G. V. /. 6. L. 8. 9
Glasur. Kan I huske min kollegakage uden tilsat sukker. Kør dadler (uden sten), figner, olie, perfekt strø, appelsinsaft og kanel i en foodprocessor i et par minutter
Kagen var god, men glasuren var for sød, den kunne godt undværes. Glassur laves med hyldeblomst koncentrat og vand og flormelis og smøres over inden servering
Glasur. • 200 g naturel flødeost. Kage. 1. Rør alt sammen og put det i en smurt form (Ca 22 cm). 2. puttes i en kold ovn, varmluft 180 grader i Ca 60-70 minutter