Flæskesteg retter opskrifter

Nem curry

Nem curry

Vi havde købt en kæmpe flæskesteg på 4,5 kilo, som vi fik skåret ud i koteletter. Denne nemme curry er let at lave, og så smager den helt forrygende takket være kokosmælken og karrypastaen
Brun sovs

Brun sovs

Flæskestegssovs og sovs til andestegen. Brun sovs – Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter. flæskesteg og andesteg er den opbagte sovs et oplagt valg
Julefrokost klassikere

Julefrokost klassikere

Selv om der er tradition for and, flæskesteg og sild sætter vi alle vores eget præg på maden. Her har jeg leget lidt med de legendariske retter til julefrokosten
Svin i æbleflødesauce

Svin i æbleflødesauce

Mange af de retter, som i kaldes. 1860 begynder vi at lave flæskesteg, stegt flæsk og frikadeller på de
Flæskesalat - den originale

Flæskesalat - den originale

Nu havde jeg lavet skinkesalat dagen før og havde en rest flæskesteg til min frokost, og så var det jo meget nærliggende at lave hvad der svarer til en blendet flæskestegssandwich
Citronfromage, romfromage og makroner

Citronfromage, romfromage og makroner

efter fik vi traditionel dansk juleaftensmenu bestående af flæskesteg, and, rødkål,. et par australske venner, som skulle opleve danske retter

Giv herremaden et pige-pift

Selv om jeg har en svaghed for bøf bearnaise, flæskesteg med brun sovs og andre klassikere, så har jeg tit en uimodståelig trang til at servere de klassiske favoritter i lidt andre forklædninger
Amagermad

Amagermad

Skulle du have lyst til at forbryde dig mod amagermaden, kan du komme alt imellem de to skiver brød – ost, pølse, skinke, laks, roastbeef, leverpostej, flæskesteg, humus, agurk, tomat, chokolade, marmelade – kun fantasien sætter grænser
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Det fungerer helt fint til et par flæskestegsmadder. Vi hopper herhjemme rundt mellem forskellige nemme retter de her varme dage, og vi får jævnlig kold mad, da det nogle dage bare er for varmt til andet
Pommes Anna

Pommes Anna

Det franske køkken er kendt for deres fine retter som nærmes er en kunstform i sig selv. Oksemørbrad, vildt, flæskesteg, andebryst osv… denne gang fik vi lammekoteletter til  1 kvist rosmarin
Julemenu

Julemenu

Det kan jo sagtens lade sig gøre og det letter presset på ovnen i køkkenet som så kan bruges uhindret til flæskestegen