Flæskestegssovsogsovs til andestegen. Jeg kender i øvrigt folk – mænd kun, faktisk – der mener, at de ikke har fået ”rigtig” mad, hvis ikke det var kød, kartoflerogsovs – masser af sovs
Brunsovs, hvide ogbrunedekartoflerog rødkål. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen ligger i ovnen, det er om sværen nu også bliver sprød
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogtekartofler, brunekartofler, franske kartofler, brunsovsog lun rødkål
Vi er herhjemme glade for flæskesteg med hele svineriet, og jeg laver en virkelig god, brunsovs. Dog er brunsovsogkartoflernoget, der særligt hører til i de koldere sæsoner, da maden kan ligge lidt tungt i maven, men sådan behøver det ikke være
Her er en god ret til dem der kan lide kød ogsovs. Kogkartoflerne møre i let saltet vand. er ofte grove kålsalater, grove grøntsager, grød og meget grove brød på menuen,
Selv om jeg har en svaghed for bøf bearnaise, flæskesteg med brunsovsog andre klassikere, så har jeg tit en uimodståelig trang til at servere de klassiske favoritter i lidt andre forklædninger
Vi sluttede af med at drikke te og spise flæskesteg (kun Lea), kartoflerogbrunsovs hos Lea. Og det var lækkert, også selvom svinsen havde en anden mening om sovsen
Jeg hader det, når jeg får serveret ribbenssteg eller flæskesteg, og sværen ikke er sprød. Hæld det over i en lille gryde og kom lidt engelsk sovsog/eller HP sovs i