Bland fetaost med presset hvidløg. Græsk farsbrød – Det er så skønt medfarsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
Amerikansk farsbrødmed bacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
hvidløg og champignon i en minihakker. eks Farsbrødmed broccoli og ostefyld, Farsbrødmed spinat og mandler eller Små farsbrødmed gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Løg og hvidløg hakkes fint og kommes på panden og steges sammen med resten af oreganoen. Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet
Tilsæt også presset hvidløg. Dette farsbrød smager rigtig godt, og har du endnu ikke besluttet, hvad du skal spise til jul, kan du jo overveje at lade det være midtpunktet i en dyrevenlig julemiddag
Pil hvidløget og hak det fint eller brug et rivejern eller hvidløgspresser. Kom det i skålen sammen med hakket svinekød, feta, æg, peber, timian og hvedemel (eller Husk hvis farsbrøddet skal være low carb)
Kørte en omgang kyllingefars med et æg, salt, cayennepeber og en god omgang hvidløg. Det blev lagt i et fad med en pastasauce, lidt revet ost og romanesco blomkål
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. krydderier, løg og hvidløg tilsættes og en lille portion steges af for at smage på farsen – smag til efter behag
Farsbrød virker måske lidt gammeldags, men herhjemme er vi vilde med det. Det smager skønt, er let at variere med forskellige ingredienser og krydderier - og så er det dejligt nemt og hurtigt at smække det i ovnen, hvor det klarer sig selv