eks Farsbrødmed broccoli og ostefyld, Farsbrødmed spinat og mandler eller Små farsbrødmedgulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig medfarsbrødet
Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet. Gulerødderne skrælles, skæres i kvarter og kommes i et fad med olivenolie
En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting
Skær stokken fra – den kan bruges i supper eller hakkes og bruges i frikadeller eller farsbrød. Endvidere kan du spæde op med udskårne kartofler, gulerødder, pastinakker – eller hvad du nu gerne vil have i af grøntsager
Efter inspiration af det nye samvirke blad, har jeg lavet dette farsbrød. 500 g oksefars1 æg 1 dl havregryn2-3 gulerødder efter størrelse2 løg2 spsk soja2 tsk tørret timian1 tsk salt1 pk sliced baconGulerødder og løg rives fint og blandes i farsen sammen med øvrige ingredienser. 2-3 gulerødder
Vi fik rester af et farsbrødmed grøntsager til – men retten er god som tilbehør til stort set alt - eller med nogle skinketern i som en selvstændig ret