Farsbrød med gulerødder opskrifter

Farsbrød Deluxe!

Serveres med dampede blomkål, kogte gulerødder og brun sovs. Men fedt med så mange indslag. Vi skulle have farsbrød
Farsbrød og ovnbagte grønsager

Farsbrød og ovnbagte grønsager

De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig medfarsbrødet
Spicy farsbrød

Spicy farsbrød

Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet. Gulerødderne skrælles, skæres i kvarter og kommes i et fad med olivenolie
Forloren hare

Forloren hare

En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen. Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting
Karrykål

Karrykål

Skær stokken fra – den kan bruges i supper eller hakkes og bruges i frikadeller eller farsbrød. Endvidere kan du spæde op med udskårne kartofler, gulerødder, pastinakker – eller hvad du nu gerne vil have i af grøntsager
Farsbrød med gulerod, løg og soja

Farsbrød med gulerod, løg og soja

Efter inspiration af det nye samvirke blad, har jeg lavet dette farsbrød. 500 g oksefars1 æg 1 dl havregryn2-3 gulerødder efter størrelse2 løg2 spsk soja2 tsk tørret timian1 tsk salt1 pk sliced baconGulerødder og løg rives fint og blandes i farsen sammen med øvrige ingredienser. 2-3 gulerødder
Farsbrød med nødder

Farsbrød med nødder

Med en god blender til at hakke nødderne og et rivejern til grøntsagerne er dette farsbrød hurtigt og enkelt at lave

Farsbrød

Kog tynde gulerodsskiver i lidt vand med bouillonterning i et par minutter. Hæld skyen fra farsbrødet, når der mangler ca
Linse Farsbrød med grøntsager.

Linse Farsbrød med grøntsager.

Smager godt og er lige så god kold med rugbrød dagen efter. Blend denne grøntsags blanding med en stavblender
Gratinerede rodfrugter – varmt og lækkert

Gratinerede rodfrugter – varmt og lækkert

Vi fik rester af et farsbrødmed grøntsager til – men retten er god som tilbehør til stort set alt - eller med nogle skinketern i som en selvstændig ret